Thursday 2 November 2017

Официално откриване на Международен Бизнес Алианс.България

“Networking is an essential part of building wealth.”, Armstrong Williams

В дните на непрестанно развиващите се нови технологии за общуване между хората, все по-ценни се оказват моментите, в които можеш да разговаряш „на живо“ със стари и нови приятели. Основателите и екипът на Международен Бизнес Алианс.България имаха честта и удоволствието да посрещнат над 200 гости на първото официално събитие на организацията. На 12 октомври Посолството на Р България в Лондон събра многобройни представители на бизнеса и културните индустрии, за да бъде поставено началото на единствения по рода си алианс на българското предприемачество в световен мащаб.

9N0A9576

„Нетуъркинг, кариерни възможности, образователна и квалификационна програма, споделен професионален опит, консултации с водещи експерти от различни сфери на бизнеса и в различни точки по света – това е само част от възможностите, които ще предлага Международен Бизнес Алианс.България както на своята онлайн платформа, така и в планираните занапред лични срещи и събития“, отбеляза в приветствената си реч Мирослав Богданцалиев - единият от двамата основатели на Алианса.

[gallery ids="512,515" type="rectangular"]

Неговата бизнес партньорка в идеята и реализацията на този мащабен проект – талантливата художничка Паола Минекова, представи пред гостите на събитието концепцията и екипа на официалната медия на Международен Бизнес Алианс.България – бизнес списание Elysium. На тръгване присъстващите гости получиха пилотния брой с пожелание да имат бизнес новини, които да споделят в следващите издания.

Като при всяко нетуърк събитие, голяма част от времето бе посветна на комуникация между гостите, размяна на визитки, споделен опит и идеи между тях. Събитието уважиха Владимир Туджаров, Главен секретар на Министерството на икономиката на Р България и Лилия Иванова, Началник на кабинета на Министерството на икономиката на РБългария, които изразиха подкрепата си за Алианса, както и представители на артистичните среди като ТВ водещия Ники Кънчев, актрисата Деси Тенекеджиева, младият и много успешен актьор Юлиан Костов и др. Своята съпричастност изразиха Таня Койчева, Ръководител на служба по търговско-икономическите въпроси, Посолство на Р България в Лондон и Зарко Янков – представител на Сити Клуб, Лондон.

[gallery ids="502,504,505,516,506" type="rectangular"]

Богата палитра от професионалисти - бизнес предприемачи от България и чужбина, инвеститори, експерти, консултанти, артисти, учени, подкрепиха с присъствието си създаването на Международен Бизнес Алианс.България.

[gallery ids="501,518,525,520,523" type="rectangular"]

Екипът на Международен Бизнес Алианс.България благодари за подкрепата на спонсорите от Avalon Building & Decorating Contractors Ltd, Telelink UK Ltd и Wine Cellar Zlatan Rozhen, както и за перфектната организация на Diva Events London.

Снимки: Румен Василев

 
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Open the Window