Monday 2 October 2017

Раждането на един нов нетуърк

Мирослав Богданцалиев вижда ясната нужда от помощ във връзка с местните разпоредби, регулации и  особености при навлизането на един бизнес в нови пазари.

Мирослав Богданцалиев пристига във Великобритания през 2000 г. и първоначално се ангажира самостоятелно с различни проекти за строителство на сгради.


Размахът на мисълта и изключителната му интуиция да намира нови предизвикателства, които изпълнява успешно, му дават смелостта да създаде през 2005 г. своята първа компания „Авалон”. Мирослав не си поставя граници, той мечтае в проекти, които изпълнява прецизно и с безкомпромисно качество. Това е в основата на динамичното развитие на компанията с изключително бързи темпове. Днес „Авалон Билдинг & Декорейтинг Контракторс” Лтд има в своето портфолио няколко престижни награди сред които: “ТОП 50 на строителните компании от югоизточна Англия” на списание „БИЛД“, „Определящ за света 2016 г.“, „Най-добър интериорен дизайн за 2016 г.“



През последните години Мирослав Богданцалиев участва в нови бизнес проекти в областта на строителството, недвижимата собственост и инвестиционната сфера.

[caption id="attachment_306" align="alignleft" width="226"] Мирос Богданцалиев, Основател и  директор на сп. Elysium и IBA.Bulgaria[/caption]

Идеята за Международен Бизнес Алианс.България се ражда в резултат на множество контакти на Мирослав с български фирми, които имат желание да продават своите продукти и услуги в Обединеното кралство и имат очевидна нужда от помощ във връзка с местните разпоредби, регулации и пазарни особености.

„Ефективна, успешна и изключително належаща в този глобален бизнес свят – така виждам възможността българи с бизнес по целия свят, както и техни чуждестранни партньори да общуват директно, защото всеки познава най-добре условията на конкретния пазар, на който работи и може да помогне с този опит и знание. Стремежът ни ще бъде не само да свържем бизнесите на наши сънародници, но и да застанем зад идеи на културните индустрии, на благотворителните фондации, да подпомагаме младите хора в техните професионални стремежи, да подчертаем значимостта на корпоративната социална отговорност и филантропията“, споделя Мирослав Богданцалиев.

Факт е, че вече не само български, но и чужди компании приветстват идеите на Международен Бизнес Алианс.България и приемат този нов нетуърк за модерния и интелигентен начин за комуникация, за развитие на бизнеса и на нови идеи и проекти, споделяне на таланти и откриване на нови възможности на глобално световно ниво.
SHARE:

1 comment

  1. […] срещи и събития“, отбеляза в приветствената си реч Мирослав Богданцалиев – единият от двамата основатели на […]

    ReplyDelete

© Open the Window